Met behulp van de token login is het mogelijk om een REST call te doen naar het iframe om in JSON formaat data op te halen behorende tot de specifieke pagina.
Het iframe heeft verschillende endpoints voor de verschillende onderdelen zoals index, show voor relatie, wedstrijd, competitie etc

Deze endpoints zijn aan te roepen via REST en de authenticatie wordt afgehandeld middels een custom HTTP header. De header dient gevuld te worden met de username en password (in md5) van een gebruiker. Voor algemene aanroepen kan E-Golf4U een gebruikersnaam en wachtwoord verstrekken.

Header
X-EGIAuthenticate: ...

Inhoud header
X-EGIAuthenticate: persoonscode@md5wachtwoord

Inhoud header voorbeeld
X-EGIAuthenticate: demo@4a4d993ed7bd7d467b27af52d2aaa800

De authenticatie is eenmalig en stateless

Een voorbeeld middels CURL en de authenticate header
<?php
$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,'http://svn.e-golf4u.nl/leden/iframe/default/index.json');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, '3');
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('X-EGIAuthenticate: demo@4a4d993ed7bd7d467b27af52d2aaa800'));

$content = trim(curl_exec($ch));

curl_close($ch);

Beschikbare REST endpoints

Naam URL (/leden/iframe/*) Type Functie
Profiel gegevens default/index.json Object Een JSON object met informatie over een relatie
Relatie gegevens relatie/show.json/[relatie_id] Array of Object Basis gegevens van een relatie