U kunt inloggen op uw background omgeving van uw wordpress website in 4 eenvoudige stappen.

1. Ga naar de homepage van uw website, bijvoorbeeld www.uwdomein.nl
  2. Klik onder aan de pagina op Admin
Indien er op uw website geen Admin link te vinden is dan dient u te gaan naar: www.uwdomein.nl/wp-admin. Dan komt in het beheer gedeelte terecht.

1. Voer nu uw gebruikersnaam en wachtwoord in en u logt automatisch aan
  2. Ga vervolgens naar uw dashboard om de instellingen van uw website te veranderen.