Als u naar "berichten" gaat in het wordpress menu kunt u kiezen voor "alle berichten". Als u een bericht selecteert heeft u 4 opties:

1. "Bewerken" Als u hier op klikt komt u in dezelfde omgeving als waar u eerder uw bericht heeft aangemaakt en kunt u uw bestaande bericht bewerken.
  2. "Snel bewerken" Als u hier op klikt krijgt u alleen de instellingen van uw bericht te zien en kunt u deze op gemakkelijke wijze wijzigen.
  3. "Prullenbak" Als u hier op klikt kunt u uw bericht verwijderen.
  4. "Bekijken" Als u dit aanklikt kunt u uw bericht bekijken.