Als u een bericht heeft aangemaakt kunt u hier ook een afbeelding aan toevoegen. U gaat naar het bericht toe en klikt op uploaden/toevoegen . Hier kunt u een afbeelding kiezen die u toe wil voegen. U heeft 3 opties hoe u de afbeelding kunt selecteren die u wenst in te voegen.
  1. U kunt de afbeelding van je computer uploaden
  2. U kunt de afbeelding via een url importeren
  3. Of u kiest een afbeelding uit uw mediatheek (hier staan alle afbeeldingen die u als een toegevoegd heeft aan uw website)

Als u de juiste afbeelding geselecteerd heeft kunt u ook nog de instellingen van deze afbeelding aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de uitlijning en de afmeting van de

afbeelding die je wil invoegen wijzigen. Het is van belang dat bij ‘Link-URL’ niets ingevuld staat. Staat er wel iets? Klik dan op de button ‘geen’ daaronder. Als de afbeelding ergens naar moet verwijzen vullen we dat later in. Om de afbeelding in te voegen klik je op de knop "invoegen in bericht". De afbeelding wordt ingevoegd op de plaats waar je de cursor had staan op het moment dat je een afbeelding ging invoegen.