Mocht u extra informatie in een pdf bestand hebben staan en zou u dit bestand graag toevoegen aan uw bericht kunt u dit doen door onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar het bericht waar u een PDF aan toe wilt voegen en ga met de cursor op de plek staan waar u het PDF wilt plaatsen.
  2. Klik vervolgens op uploaden/toevoegen .
  3. U kunt nu een pdf bestand kiezen van uw computer
  4. Daarna klikt u op "invoegen in bericht" en het bestand wordt toegevoegd aan uw bericht
  5. Vergeet niet om op "bericht bijwerken" te klikken om uw wijzigen te behouden.