Als u naar "pagina's" gaat in het wordpress menu kunt u kiezen voor "alle pagina's". Als u een pagina selecteert heeft u 4 opties:
  1. "Bewerken" Als u hier op klikt komt u in dezelfde omgeving als waar u eerder uw pagina heeft aangemaakt en kunt u uw bestaande pagina bewerken.
  2. "Snel bewerken" Als u hier op klikt krijgt u alleen de instellingen van uw pagina te zien en kunt u deze op gemakkelijke wijze wijzigen.
  3. "Prullenbak" Als u hier op klikt kunt u uw pagina verwijderen.
  4. "Bekijken" Als u dit aanklikt kunt u uw pagina bekijken.