Een hyperlink (koppeling) is een code die ergens aan gekoppeld wordt, die ergens anders naar verwijst. Deze hyperlink kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een

woord, een zin, een afbeelding, een bericht of een andere pagina. Wanneer u daar dan op klikt wordt u doorverwezen naar waar de hyperlink naar verwijst. In de volgende stappen wordt duidelijk hoe u met WordPress hyperlinks kunt maken op uw website.

1. Ga naar het venster waar u de pagina kunt bewerken
  2. Selecteer het woord, de regel of de afbeelding waar u een hyperlink van wilt maken.
  3. Klik vervolgens op het "paperclip icoon" .
  4. In het venster wat nu verschijnt kunt u de url invoegen waarna u de link wil leggen.
  5. Klik op "Invoegen" u komt dan automatisch terug in het pagina venster klik hier nogmaals op "pagina bijwerken" en als u nu uw website vernieuwt zal de hyperlink zichtbaar worden.
  6. Als u de hyperlink wilt wijzigen volgt u dezelfde stappen.