E-Golf4U maakt automatisch een wachtwoord aan voor een gastspeler in een wedstrijd als de instelling Wachtwoord genereren voor nieuwe Gastspelers op Ja staat.
Deze instelling is terug te vinden onder het hoofdbeheer > Algemene instellingen > Relatie typen.

Wanneer deze instelling actief is wordt automatisch als wachtwoord de gastspeler code met kleine letters aangemaakt.
Dat wil zeggen als de gastspeler code G123 heeft dan wordt het wachtwoord g123.