Als een lid geen NGF pas krijgt moet er gecontroleerd worden of de gegevens uit de administratie ook goed bij de NGF zijn overgenomen.

Kijk op de site van de ngf: www.ngfclub.nl.  De gebruikersnaam en wachtwoord kunt u vinden bij Hoofdbeheer, Algemene instellingen, tabblad TDS&NGF.

Een reden kan zijn dat het nieuwe lid is aangemeld met baanpermissie of GVB, zonder dat de NGF dit kan terugvinden. Ze worden dan geweigerd. Let er dus goed op dat de naam en geboortedatum juist zijn ingevoerd. De NGF controleert op voorletters, naam en geboortedatum en of een lid al baanpermissie of GVB heeft gehaald.

Is er geen logische verklaring neem dan contact op met de NGF (TDS).