Het samenvoegen van de CBA van wedstrijden kan op de uitslagpagina van een wedstrijd door te klikken op de knop "CBA samenvoegen". Daarop verschijnt er een venster waarin u kunt selecteren welke wedstrijden u wilt samenvoegen en CBA over wilt berekenen. Dit kan alleen voor wedstrijden op dezelfde dag, die qualifying zijn, over 18 holes zijn gespeeld en nog niet bevroren zijn. E-Golf4U berekent vervolgens de CBA over de geselecteerde wedstrijden en vraagt vervolgens of u de berekende CBA wilt doorvoeren voor de geselecteerde wedstrijden. Dit kan even duren omdat alle kaarten van de geselecteerde wedstrijden moeten worden teruggedraaid en opnieuw verwerkt met de samengevoegde CBA.