U kunt vanuit het betalingsbeheer betalingsherinneringen versturen naar debiteuren, voor een of meerdere facturen, door op het icoontje achteraan de regel van de betreffende debiteur te klikken.

Daarop verschijnt een scherm waarin de openstaande facturen van deze debiteur staan met onder meer het aantal dagen dat de factuur is vervallen. U kunt daar selecteren voor welke facturen u een herinnering wilt versturen en vervolgens onderaan klikken op de knop voor welke herinnering u wilt aanmaken. Deze wordt direct gegenereerd als pdf en na het sluiten van het venster is bij de geselecteerde facturen het nummer van de herinnering bijgewerkt. Let op: hier wordt altijd het nummer van de hoogste herinnering weergegeven.

Let op dat u de de teksten voor de betalingsherinnering van te voren definieert in de "financiƫle configuratie":