Note: Onderstaande uitleg is bedoeld voor ervaren joomla ontwikkelaars die vaker een plugin geïnstalleerd hebben.

Note: Aan het gebruik van de plugin zijn kosten verbonden, voor gebruik dient contact opgenomen te worden met E-Golf4U

Om de joomla plugin te kunnen gebruiken dient deze gedownload of gecloned te worden uit onze Bitbucket Repository te vinden ophttps://bitbucket.org/egolf4u/joomla-plugin/downloads

In het downloads scherm kunnen de verschillende tags gedownload worden:

In het zip bestand zitten twee mappen, deze dienen beide los als plugin geïnstalleerd te worden. Dit kan door de plugins wederom afzonderlijk te zippen of door de plugins als directory te installeren.

Na het succesvol installeren van de plugins dienen deze geactiveerd te worden in het Extensions > Plug-in manager scherm.

De plugins zouden zo geladen moeten worden:

De plugin voor het authentificeren tegen de E-Golf4U Database

De plugin voor het inloggen in het E-Golf4U SSO API gedeelte

Instellingen

Voor beide plugins dient de environment variabele geset te worden. Dit kan door het klikken op de plugin en het kiezen voor basic options. Daar dient de naam van de club ingevoerd te worden in het veld environment.

Het gaat om de naam voor '.e-golf4u.nl', hieronder in het voorbeeld is crossmoor gebruikt.

Na het opslaan zouden beide plugins werkend moeten zijn.

Om de joomla plugin te kunnen gebruiken dient deze gedownload of gecloned te worden uit onze Bitbucket Repository te vinden op https://bitbucket.org/egolf4u/joomla-plugin