Indien u beschikt over het leden iframe van E-Golf4U, dan is het mogelijk om ook het ledengedeelte voor de TeeTime module te integreren in uw website.

SSO

Wanneer u ons kenbaar maakt dat u graag van alle leden modules gebruikt wilt maken, zullen wij dit aan onze kant activeren. Wanneer dat gebeurd is en u heeft de SSO voor het leden gedeelte al correct werkend op uw website, zal dit direct ook werken voor de TeeTime.

Elk pakket heeft op dit moment zijn eigen iframe; dus zoals het verenigingspakket een iframe URL heeft, heeft de TeeTime dit ook.

Dit wil zeggen dat u voor elke module een apart iframe moet includen. Hieronder de betreffende links naar de iframes:

TeeTime

http://[clubnaam].teetime.e-golf4u.nl/app/website

Eventueel kan er ook direct gelinkt worden naar http://[clubnaam].teetime.e-golf4u.nl/app/booking/teetime. Dit voorkomt een redirect vanuit /app/website