Spelers van een vorige ronde kopiëren naar de volgende ronde kan op 2 manieren.

1. Alleen op de laatste dag gebruik je deze methode om x-beste spelers naar de volgende ronde te sturen.

2. Zijn de wedstrijden (rondes) op de eerste dag of is er alleen maar een eerste dag dan kan je de spelers op de normale manier kopieren.

Zie: http://help.e-golf4u.nl/solution/articles/7562-hoe-voeg-ik-een-speler-toe-aan-de-inschrijflijst-

X-beste spelers kopieren naar volgende ronde.

Klik in het menu onder wedstrijdbeheer op meerronde.

Zoek de betreffende meerronde in de lijst.

Klik dan op 'Bekijk uitslagen'. Wanneer er nog een ronde gespeeld moet worden EN de vorige rondes verwerkt zijn zal boven de uitslag het volgende staan:

In het eerste veld kan je aangeven hoeveel spelers je wilt kopiëren.

In de dropdown kies je in welke volgorde je de spelers wilt kopiëren, standaard zal dit oplopend zijn, dit wilt zeggen dat de speler die op dat moment op de eerste plaats staat als eerste zal worden ingeschreven op de inschrijflijst en zo verder tot speler x. Wanneer je aflopend kiest zal de laatste van de x aantal spelers die je gaat kopiëren als eerste worden ingeschreven op de inschrijflijst.

Vervolgens klik je op de knop 'Spelers Kopiëren'

note: de wedstrijden die gespeeld zijn moeten wel verwerkt worden.