Een uitslag wijzigen is enkel mogelijk als de wedstrijd verwerkt is.

Ga naar uitslagen en selecteer de wedstrijd waarvan je de uitslag wilt bewerken.

Boven de uitslag tabel vind je een knop 'Uitslag wijzigen'

Als je deze knop niet ziet heb je niet de juiste rechten om een wedstrijd te wijzigen.

Vraag de administrator om je rol de actie 'wedstrijduitslag bewerken' toe te kennen, door je rol te bewerken en 'wedstrijduitslag bewerken' aan te vinken.

Klik op de knop 'Uitslag wijzigen'.

Je zal zien dat in de uitslag tabel de tekst 'Klik hier om een opmerking toe te voegen' zal verschijnen in de opmerking kolom.

Je kan nu een opmerking toevoegen of wijzigen door op de link te klikken.

Om de positie van een speler te wijzigen klik je met de linkermuisknop op de betreffende speler en terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt sleep

je de speler naar de nieuwe positie. Het systeem zal automatisch de nieuwe posities aanpassen in de database.

Wanneer je klaar bent met het wijzigen van de uitslag klik je op de 'Klaar met wijzigen' knop.