Dit is mogelijk. In de factuurrun klikt u op het tabblad "Sepa informatie". Hier vindt u u onder elkaar:

• Meldingen: dit zijn foutmeldingen, deze debiteuren zijn niet opgenomen in het sepa-bestand om de genoemde redenen
  • Eerste incasso's: dit zijn de relaties die zijn meegenomen in het bestand als eerste incasso (met bedrag en rekeningnummer)
  • Herhalende incasso's: dit zijn de relaties die zijn meegenomen in het bestand als herhalende incasso (met bedrag en rekeningnummer)

Hier kunt u een eerste controle uitvoeren. Als er iets niet klopt, kunt u proberen het Sepa-bestand opnieuw te genereren met de knop "Opnieuw aanmaken Sepa bestand". Let op: doe dit alleen als u het bestand nog niet eerder heeft aangeboden bij de bank (of als het bestand in zijn geheel is afgekeurd door de bank).

Mochten er problemen blijven bestaan, neem dan contact op met de helpdesk.