Het is mogelijk handmatige uitslagen in te voeren voor non qualifying wedstrijden.

Het is belangrijk dat de spelers in flights zijn ingedeeld en er geen kaarten met scores bestaan.

Als je een uitslag handmatig wilt invoeren ga je hiervoor naar wedstrijdbeheer > uitslagen.

Selecteer de betreffende wedstrijd. Onder het veld opmerkingen zal een knop 'Handmatige uitslag maken' tevoorschijn komen.

Wanneer je hierop klikt, zal het systeem een uitslaglijst maken op basis van de startlijst.

Vervolgens klik je op 'Uitslag wijzigen' om score's in te kunnen voeren. Wanneer je alle score's hebt ingevoerd klik je op 'Klaar met wijzigen'.

Je hebt nu de mogelijkheid het systeem de lijst automatisch te laten sorteren op basis van de score door op 'Uitslag sorteren' te klikken.

Wanneer je toch nog positie wijzigingen wilt doorvoeren klik je op 'Uitslag wijzigen' en kan je de spelers van positie wijzigen door ze te slepen.