Zou je een 18 holes reservering willen maken in het dagoverzicht, dan kun je tegen het volgende probleem aanlopen:

de reservering kan niet aangemaakt worden omdat de doorkomst geweigerd wordt.

Het weigeren van de doorkomst kan een aantal oorzaken hebben:

1. er is al een reservering aanwezig op de gewenste tijd/slot/baanlus combinatie
  2. de flight bevat reserveringen die in die flight beginnen
  3. een deel van de dag is dichtgezet door een wedstrijd/groep/gesloten blok/buffer

Mocht er zo'n situatie optreden, dan krijg je nu een popup om een alternatief tijd/slot combinatie te selecteren.

Je kan de tweede doorkomst definitief maken door op een lege positie te klikken.

Verder kan je ook in dit scherm ook nog gewoon flights toevoegen en andere reserveringen verplaatsen indien nodig.

Volgen van groepen (en wedstrijden)

Mocht de instellingen het toelaten (te vinden in "Algemene Instellingen" => "Inschrijven toestaan op groep") dan volgt het aanmaken van een reservering de aangemaakte groep.

Je kan een groep aanmaken door eerst op een tijd aan te klikken en dan de benodigde gegevens in te vullen.

In onderstaand voorbeeld maken we een groep aan op Baanlus C beginnend omĀ 08:00, die doorkomt op Baanlus B

Dus zouden we nu een reservering toevoegen in de aangemaakte groep, dan komt deze automatisch door in B.