Als u geen lid bent bij een vereniging, of uw vereniging gebruikt niet het E-Golf4U pakket, kunt u zich registreren via www.proagenda.nl. U kunt uzelf registreren door op de knop "registreren" te drukken. U krijgt dan onderstaand formulier te zien wat u moet invullen.

Als u dit formulier heeft ingevuld, klikt u op "registreren" en er zal een account voor u worden aangemaakt. Voordat u dit account kan gaan gebruiken moet u eerst uw account activeren door te klikken op een link die naar uw ingevulde e-mailadres is gestuurd. Als u op deze link heeft geklikt is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op proagenda.nl.

mailtje proagenda.JPG