Ja, hiervoor hebben wij een buggybeheer module voor beschikbaar. U kunt contact opnemen om deze te laten activeren.

Buggies definiƫren

Onder Hoofdbeheer > Buggy beheer, kunt u uw buggies en handicarts beheren. U kunt hier per buggy aangeven wat de naam is, welke sleutel erbij hoor, wat het type is, op welke brandstof de buggy werkt, voor hoeveel personen deze geschikt is en wat de service tijd is. Aan de hand van het type, het aantal personen en de service tijd zal het systeem alle berekeningen doen om te bepalen welke buggies op een bepaald moment beschikbaar zijn.

Producten instellen

Daarna is het belangrijk om de producten goed in te stellen onder Financieel beheer > Producten. Wellicht heeft u al producten gedefinieerd als "Buggy" of "Handicart". Deze hebben nu een tweetal extra instellingen:

- Buggy aantal personen: hiermee bepaalt u hoeveel personen er in de buggy mogen

- Buggy type: is dit een buggy of een handicart?

Buggies uitgeven

De rest gebeurt eigenlijk vanuit het dagoverzicht. Wanneer u in een reservering een product van het type Buggy of Handicart toevoegt, komt er automatisch een schermpje waarmee u een buggy kunt selecteren. Het systeem berekent hier welk buggies beschikbaar zijn en zal dit weergeven in de kolom "Status". Wanneer een buggy wel beschikbaar is, maar niet voldoet aan de "eisen" van de reservering (bijvoorbeeld het aantal personen is niet voldoende of het type komt niet overeen), dan zal de knop om deze te selecteren, rood gekleurd zijn. U heeft echter alle vrijheid om welk buggy te selecteren, zodat u eventueel uitzonderingen kunt maken.

Overzicht

In het dagoverzicht heeft u bovenaan, naast de kassa, een knop "Buggies", waarmee u voor een bepaalde datum een overzicht krijgt van de buggies en de reserveringen.

Rapportage

Onder Overzichten > Buggy overzicht, kunt u een rapportage genereren voor de bezetting van de buggies in een bepaalde periode.