Ja, dit kunt u instellen onder Hoofdbeheer > Algemene instellingen, tabblad Wedstrijden. Onderaan vindt u "Leaderboard instellingen":

- Aantal spelers tonen per scherm: het aantal spelers dat getoond wordt per scherm. Hiermee kunt u de pagina passend maken voor uw scherm.

- Aantal schermen tonen: hoeveel schermen er in totaal getoond worden per meerronde/wedstrijd. De combinatie met de vorige instelling bepaalt dan hoeveel deelnemers er in totaal getoond worden. Als u iedereen wilt tonen, kunt u dit uitrekenen of zet u deze instelling op een hoge waarde.

- Aantal seconden per scherm: het aantal seconden dat elk scherm zichtbaar blijft, alvorens het volgende scherm wordt geladen.