Wanneer u bent ingelogd via de website van de club en u klikt vanuit het leden gedeelte door naar de agenda van de pro, zou u automatisch ingelogd moeten worden (mits de club de koppeling heeft geactiveerd). Indien u als club lid niet automatisch in deze agenda bent ingelogd dient u uw cookie instellingen te wijzigen en het nogmaals te proberen. Uw cookies kunt u als volgt wijzigen.

Kies uw browser om de bijbehorende instructies te bekijken:

Bedankt voor uw geduld en mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd een contact verzoek sturen per e-mail naar:

Wel graag uw naam en telefoon nummer vermelden.