De eindejaarsprocedure kan vanaf begin januari in het nieuwe jaar worden doorgevoerd. Deze procedure bestaat grofweg uit 3 stappen:

Door op elke stap te klikken, opent het bijbehorende help artikel met meer informatie.

Let erop dat de lade van de kassa in de software geopend moet zijn als u begint en dat er niet met de kassa wordt gewerkt, gedurende het gehele proces!

Ook mogen er geen openstaande tickets meer aanwezig zijn de kassa!

Heeft u hier vragen over, kunt u contact opnemen met Bork. Zie ook: Ik krijg een foutmelding "Open a drawer first", wat betekent dit?