Als u in het Wordpress menu naar "Agendapunten" gaat kunt u daar een keuze maken voor "voeg toe". Hieronder staat in 6 stappen beschreven hoe u een nieuwe agenda punt toevoegd, ter verduidelijking van de stappen zijn er screenshots toegevoegd.

1. Voer de naam van uw agendapunt in
  2. Daaronder kunt u in het tekstvak uw agendapunt verder toelichten met behulp van tekst, blogquotes, links, plaatjes, video's of registratie formulieren toe te voegen
    agendapunt toevoegen wordpress.png
  3. Onder "details" kunt u de datum, tijdstip, locatie, kosten en contactinformatie van uw agendapunt invullen. Ook kunt u aanvinken of u de locatie van uw agendapunt wil tonen met google maps.
    Tip: als u uw details heeft ingevuld sla het dan meteen op zodat deze informatie niet verloren gaat.
    agendapunt details wordpress.png
  4. Mocht u een extra veld willen toevoegen dan kunt u dat doen onder het kopje "Extra velden". Hier kunt u de naam en waarde van uw extra veld invullen.
  5. Als u klaar bent met het agendapunt aanmaken kunt u in de kolom aan de rechterkant nog een aantal instellingen van uw agendapunt veranderen. Zo kunt u:
    • Een categorie selecteren waar het agendapunt onder valt
    • Een label/tag toevoegen zodat leden makkelijker uw agendapunt kunnen vinden
      agenda wordpress.png
  6. Wanneer u helemaal klaar bent met alle instellingen klikt u op "publiceren" en het agendapunt zal worden aangemaakt.