Het maken van bundels in de TeeTime is extra functionaliteit in de kassa. Neem voor meer informatie contact op met de help desk.

Wanneer de feature geactiveerd is vind je onder het menu Financieel beheer het item Bundels terug. Op deze pagina vind je een overzicht van alle reeds aangemaakte bundels.

Klik op de knop 'Voeg bundel toe' om een bundel aan te maken.

Een bundel is een samenstelling van bestaande greenfee prijzen en/of producten. Een bundel kan maar 1 greenfee prijs bevatten, maar meerdere producten.

Een bundel bestaat uit een naam, een prijs en een actief/niet-actief switch en 1 of meerdere items. De prijs van de bundel zelf kan je niet wijzigen, maar de prijzen van de gekoppelde

producten of greenfee prijzen wel.

Kies een greenfee prijs of product uit de items dropdown en klik op het plusje om het item toe te voegen aan de bundel.

Wanneer je een item hebt toegevoegd aan de bundel kan je het item een aangepaste prijs geven. Deze prijs wordt automatisch verrekend in de prijs van de bundel.

Klik op 'Bundel aanmaken' om de bundel op te slaan. Je aangemaakte bundel verschijnt nu in de lijst van bundels.

Als je een bundel wilt verwijderen klik je op het vuilbakje helemaal rechts in het overzicht van bundels.

Let wel op, om bundels te kunnen bekijken of te bewerken heb je de juiste rechten nodig binnen je rol in E-Golf4U.

In het dagoverzicht kan je bundels terugvinden op 2 manieren:

- Wanneer de bundel een greenfee prijs bevat zal je hem kunnen selecteren in de dropdown in de flight dialog. Bundels die een greenfee prijs bevatten zullen in de dropdown staan met een (+) teken ervoor. Bundels worden gefilterd op basis van de greenfree prijs die eraan gekoppeld is.

- Andere bundels kan je terugvinden in de kassa wanneer je op de productgroep 'BU' klikt helemaal links in de kassa. Hier vind je alle bundels terug.