Om snel de Web App van E-Golf4U te kunnen openen is het handig een snelkoppeling te plaatsen op je homescreen.

iOS

1. Ga naar http://m.eg4u.nl, als je nog niet bent ingelogd doe je dit eerst even.

2. Klik op het delen icoontje in de werkbalk onderaan

3. Klik op de knop 'Add to Home Screen'

4. Voer een naam in voor deze snelkoppeling en voeg deze toe.

Android

1. Ga naar http://m.eg4u.nl, als je nog niet bent ingelogd doe je dit eerst even.

2. Klik rechtsboven op het meer icoontje en selecteer 'Add to homescreen' of 'Toevoegen aan startscherm'

3. Voer een naam in voor de snelkoppeling en klik op 'Toevoegen'