In de Teetime module heb je voor het configureren van de flight tussentijd van een baanlus 2 verschillende mogelijkheden om deze aan te passen.

De 2 verschillende types Flight Tussentijden zijn:

1. De algemene Flight Tussentijd (email support only)
  2. De tijd afhankelijke Flight Tussentijd

De algemene Flight Tussentijd

De algemene Flight Tussentijd kan je vinden onder menu item "Hoofdbeheer" => "Baanlussen" => "Flight tussentijd".

Vanwege de impact van deze setting, is de mogelijkheid om de Flight Tussentijd aan te passen uitgeschakeld.

Je kan echter wel een mailtje sturen naar support en deze zal je met plezier verder helpen.

De tijd afhankelijke Flight Tussentijd

De tijd afhankelijke Flight Tussentijd kan je vinden onder menu item "Hoofdbeheer" => "FlightTussentijd".

Hiermee kan je regels definiëren in een specifieke periode, baanlus en tijdsdeel van een dag.

Periode

De instelbare Flight Tussentijd is alleen actief in de opgegeven periode en om deze in te kunnen stellen heb je 2 mogelijk heden:

In "Hoofdbeheer" => "Periode Definities" kan je periodes definieren en in de Flight Tussenttijd configuratie gebruiken.

Naast de voorgedefiniëerde periode, kan je ook een handmatige periode opgeven.

De voorgedefiniëerde periode (te vinden onder "Periode Definities"):

De voorgedefiniëerde periode en de handmatige periode keuze in de Flight Tussentijd configuratie:

Aanmaken nieuwe regel

Je kan een nieuwe regel aanmaken door over de gewenste tijd te slepen of gewoon op een lege (tijd) plek te clicken:

In het dialog kan je de tijd, baanlus, dagen en de gewenste Flight Tussentijd aanpassen.

Weergave Modus

Met de weergave modus kan je switchen tussen de volledige interval modus en de compacte flight interval modus.

De volledige interval modus is goed beschikt om de regels na te controleren of deze bijvoorbeeld niet overlapt en de berekende flight tijden gewenst zijn.

compacte weergave en volledige interval modus: