In de reserveringen dialog heb je rechtsboven in de knop "Flight Afrekenen", hiermee kan je een volledige flight in 1 keer afrekenen.

Het flight afrekenscherm ziet er dan zo eruit:

Je kan afzonderlijke verkoopregels uitsluiten in de bon, door deze te deselecteren.

De niet geselecteerde verkoopregels zou je in een nieuwe flight bon kunnen afrekenen of in een nieuwe individuele bon (je moet

hiervoor terug gaan naar het individuele reservering scherm)

Vervolg bon (flightbon en invidueel bon):

Terugdraaien van alle Flightbonnen

Mocht er toch iets niet goed gaan, dan kan je alle flightbonnen terugdraaien,

mits je de rechten 'Betaalde verkopen wijzigen in kassa' hebt voor betaalde flightbonnen.

Hierbij zullen alleen flight bonnen terug gedraait worden, niet de inviduele bonnen.

De terugdraai knop:

Let op: alle toegevoegde produkten in de (flight) Kassa, zullen dan verwijderd worden. Dit geldt niet voor de inviduele bonnen