Indien de vereniging wedstrijden aanmaakt zullen de namen van de deelnemers in Tee Time verschijnen. Dit gebeurd op het moment dat de wedstrijdleiding de startlijst publiceert, u zult dan zien dat de deelnemers van de betreffende wedstrijd in Tee Time getoond worden. Indien u dit niet direct ziet gebeuren dienen de modules eerst gesynchroniseerd te worden in Tee Time door middel van onderstaande knop die u vindt onder hoofdbeheer.

9In de betreffende wedstrijd dient uiteraard wel de knop syncen naar Tee time aangevinkt te zijn. Ziet u deze knop niet dan bent u hier niet voor geautoriseerd en verwijzen wij u graag naar de beheerder van u lokale E-Golf4U omgeving.)

Na de synchronisatie zal de wedstrijd als volgt zichtbaar zijn, afhankelijk van de door de wedstrijd leiding aangemaakte flights:

Uitleg van de verschillende kleuren en icoontjes:

• De rode tijden zijn de gereserveerde tijden in de wedstrijd.
  • De blauwe tijden zijn de standaard buffer tijden welke zijn aangegeven onder hoofdbeheer. De systeembeheerder kan deze eventueel aanpassen.
  • Het buggy icoontje toont de door de deelnemers gereserveerde buggy bij het inschrijven voor de wedstrijd.
  • De poppetjes worden standaard getoond bij de import, dit betekend dat alle deelnemers automatisch aangemeld zijn en niet zullen voorkomen op het No Show rapport.
  • De groene deelnemer zal nog wel de verschuldigde greenfee moeten afrekenen aan de kassa.
  • Indien de wedstrijd een shotgun/gunshot is dan zullen de deelnemers allemaal in Tee Time gepresenteerd worden op de voor hun berekende doorkomsttijd op hole 1.
Note 1 > In de rode en blauwe tijden zullen bij de reguliere instelling van het systeem geen andere personen kunnen boeken. Wilt u dit wel mogelijk maken dan verwijzen wij u graag naar uw systeembeheerder.
Note 2 > Indien de wedstrijd niet zichtbaar word in Tee Time dan zullen de systeem instellingen dit tegen houden. In de praktijk betekend dit meestal dat er al een andere boeking in het systeem staat en dat de synchronisatie tegen een probleem aan loopt. Bij de knop E-Golf4U Wedstrijden zal een rode melding komen staan in het log waaruit u kunt opmaken wat er aan de hand is. Een zwarte melding is een correcte import en een groene melding heeft aandacht nodig.