Ja, hiervoor kunt u gaan naar Relatiebeheer > Extra teksten ngfpas

In dit scherm kunt u de gewenste tekst invoeren, die als extra tekst op de NGF pas geprint moet worden. Daarachter selecteert u vervolgens de relatiegroep voor de relaties waarbij dit moet gebeuren.

Let op: als een relatie reeds een tekst heeft ingevoerd als NGF pastekst, wordt deze standaard niet overschreven. Wilt u dat dit toch gebeurt, zet u dan het vinkje aan bij "Overschrijven".

U dient bij het invoeren van de tekst rekening te houden met het limiet op het aantal karakters dat de NGF hiervoor hanteert, namelijk 24 karakters.