Ja, dat kan. U heeft de keuze of er voor incasso gekeken moet worden naar de betalingsconditie bij de relatie of dat dit per product kan worden ingesteld. Dit gebeurt in de financiƫle configuratie, tabblad Algemeen:

Als deze keuze op "product" wordt gezet, krijgt u bij producten de mogelijkheid om aan te geven of dat product via incasso moet lopen. In de overzichten is dit ook zichtbaar en onder Financieel beheer > Facturering > Enkele boekingen factureren kunt u filteren op incasso of normale facturen om deze vervolgens te factureren. In het tabblad Incasso informatie, staan eventuele foutmeldingen en kan het Sepa bestand gedownload worden.