Een gastspeler kan zichzelf niet inschrijven in een wedstrijd via de website (wel via de zuil met NGF pas). Deze speler bestaat immer nog niet.Wij zijn bezig met "openbare wedstrijden". Dan is het wel mogelijk dat gasten in het openbare gedeelte van de website zich kunnen aanmelden.

Gastspeler inschrijven:

a) Hij/zij kan dit wel via de golfzuil (met NGF pas). Bijv: bij inloop wedstrijden. Zorg dan wel dat de wedstrijd getoond wordt aan gastspelers en dat de relatiegroep ook gastspelers bevat.

Inline afbeelding 1

b) Een lid kan ook een gastspeler inschrijven in een wedstrijd. Bij de wedstrijd moet je dan aangeven hoeveel gasten een lid mag inschrijven.

Inline afbeelding 2

c) Een commissielid kan een gastspeler inschrijven via het indelings-scherm. Dat zal wel bekent zijn.note: het wachtwoord is gelijk aan de loginnaam (bv: g1234).

Score invoeren: Een gast kan zijn/haar score via de zuil invoeren mits hij/zij een inlognaam en wachtwoord heeft. Dit kun je instellen bij algemene instellingen.

Inline afbeelding 3