Training E-Golf4U RHC

E-Golf4 is een internetprogramma dat je kunt gebruiken via een internetbrowser. De meest bekende is IE (Internet Explorer). Maar is helaas ook de traagste.

Voor alternatieven raadpleeg: www.browserchoice.eu

E-Golf4U is de applicatie waarmee de vereniging alle taken kan beheren en uitvoeren. Zoals ledenadministratie, handicapbeheer en wedstrijdbeheer.

Alleen bepaalde personen binnen de vereniging krijgen toegang tot deze applicatie. Meestal alleen de commissieleden die het systeem moeten gebruiken.

De leden kunnen alleen via de web-site of de golfzuil acties uitvoeren zoals inschrijven in wedstrijden, handicaphistorie inzien, e.d.

Aanloggen leden:

Website: Ga naar xxxxxxx.e-golf4u.nl/leden/website

Loginnaam = persoonscode zonder spatie. Bijv: zwan1

Wachtwoord = voorletters+loginnaam (bijv: abczwan1) OF geboortedatum ddmmjj (010476).

Golfzuil: Ga naar xxxxxxx.e-golf4u.nl/zuil

Loginnaam en wachtwoord is dezelfde als voor de website.

Aanloggen e-golf4u voor o.a. commissies:

Ga naar: xxxxxxx.e-golf4u.nl

Gebruikersnaam: <zelf te kiezen>

Wachtwoord: <zelf te kiezen>

Wedstrijdbeheer

• Kaarten (verwerking terugdraaien, non-counting verklaren)

• Informatie

• CSA (stableford aanpassing) wordt opgeheven en vervangen door CBA (buffer aanpassing)

Handicapbeheer

• Handicap geven via relatiebeheer

• Handicap “hard” aanpassen via relatiebeheer

• Overzicht kaarten van één relatie via relatiebeheer

• Qualifying kaarten

• Iedereen maakt een Q-kaart aan. Datum is vandaag.

• Vreemde kaarten

• Iedereen maakt een V-kaart aan. Datum is vorige week.

Opm: Kan men een kaart niet verwerken dan gaat men naar de relatie en kijkt bij zijn kaarten wat het probleem is.

• Jaarlijkse revisie.

• Automatisch Email indien speler door de drempel gaat.

• Automatisch Email indien handicap van de speler actief wordt.

NGF uitwisseling

• Uitwisseling

• NGF contributielijst

• Export bestanden

• Import bestanden

Vereniging

• Vereniging gegevens wijzigen

• Functies commissieleden bekijken / wijzigen / toevoegen

• Commissies aanmaken, leden toevoegen

Exporteren

• Etiketten

• Relatiegegevens excel word hoofddocument

• Kaartgegevens

Veel gestelde vragen

• rondkijken