In 3 stappen kunt u gemakkelijk de status van uw baan wijzigen.

Stap 1 Baan selecteren

Als u bent ingelogd kunt u de baan selecteren waarvan u de status wil wijzigingen.

Stap 1 Baan selecteren

Stap 2 Baan bewerken

Als u de baan heeft geselecteerd kunt u in het volgende scherm een aantal instelling m.b.t. de status van de baan wijzigen. Deze instellingen zijn gegroepeerd op basis van type. U kunt dan doormiddel van “beschikbaar” aangeven of die instelling voor uw baan van toepassing is en of deze zichtbaar is op de baanstatus.

Stap 2 Baan bewerken

Stap 3 Opslaan

Als u klaar bent met de instellingen te wijzigen klikt u op “opslaan” en worden de wijzigingen aangepast op uw baanstatus

Stap 3 Opslaan