• Selecteer het pen icoon in het gebruikersoverzicht achter de gebruiker, waarvan u de gegevens wilt wijzigen. U kunt hier alle genoemde velden wijzigen; door de selectie van de button ‘Gebruiker bewaren’ worden de wijzigingen doorgevoerd.
  • Selecteer het prullenbak icoon in het gebruikersoverzicht achter de gebruiker die u wilt verwijderen en de gebruiker verdwijnt uit het overzicht.
 
Wijzigen of verwijderen gebruiker