• Selecteer het pen icoon in het rollen overzicht achter de rol waarvan u de gegevens wilt wijzigen. U kunt hier alle genoemde velden wijzigen. Door de selectie van de button ‘Rol bewaren’ worden de wijzigingen doorgevoerd.
  • Selecteer het prullenbak icoon in het rollen overzicht achter de rol die u wilt verwijderen en de rol verdwijnt uit het overzicht. Als u een stopbord ziet kan de rol niet verwijderd worden. Dit betekent dat er een gebruiker aan de rol gekoppeld is. Verwijder de gebruiker of geef de gebruiker een andere rol. Daarna kan je de rol verwijderen.
 
10763d28-87e5-409c-9d10-4eb9727bab4d.png