• Ga naar Hoofdbeheer, Handicap categorieën, selecteer de te wijzigen handicap.
  • NOTE: De EGA handicapcategorieën 1 t/m 5 mag men niet wijzigen. Als men handicapcategorieën wijzigt moet men begrijpen dat er consequenties aan hangen voor het berekenen van de exacte handicap. Men moet dan geen kaarten terugdraaien en weer verwerken van voor de datum dat de categorieën zijn aangepast.
  • Selecteer het "prullenbak icoon" in het handicap categorie overzicht achter de categorie die u wilt verwijderen en die regel verdwijnt uit het overzicht.
  • Via de button "+ Toon handicap categorie toevoegen" kunt u de verwijderde categorie met de gewijzigde instellingen weer toevoegen.