Om een hole toe te voegen klikt men op de de knop "Hole toevoegen" en vult de volgende gegevens in. Voer de naam van de hole in, bijvoorbeeld "CC H1", de par om deze direct toe te passen op alle tees, of selecteer de par per tee als deze verschillend zijn. Voer de afstanden in van de verschillende tees en selecteer de button ‘opslaan’. De hole wordt aangemaakt.

NOTE: Als u meerdere banen invoert, naast uw eigen homecourse, zorg dan voor goed onderscheidend vermogen:

uw eigen holes beginnen met "CC H1"; als u de bijvoorbeeld de baan van St.Andrews wilt opnemen, noem die holes dan "SA H1" etc.