Op deze pagina kunt u een pasfoto voor de relatie toevoegen. Met de 'Bestand kiezen' knop kunt u een foto selecteren. Vervolgens kunt u door het klikken op de knop 'Upload' de foto laten uploaden en zal deze aan de relatie worden gekoppeld. Nadat u een foto heeft geselecteerd verschijnt de knop “Uploaden”. Mocht de relatie al een foto heeft dan kunt u de foto wijzigen en / of verwijderen.

Deze foto’s zijn beschikbaar om te tonen op de website bij de ledenlijst. Overleg hiermee met uw website leverancier. De standaard web-interface van E-golf4U voorziet hier niet in, omdat niet duidelijk is of alle gebruikers deze functionaliteit wensen.