Om een wedstrijd toe te voegen kan men kiezen tussen het definiëren van een geheel nieuwe wedstrijd of een bestaande wedstrijd kopiëren. Drukt u op de knop “Wedstrijd toevoegen” dan verschijnt het volgende scherm:

• U kiest eerst een spelvorm. Aan de hand van de gekozen spelvorm krijgt u de default wedstrijddefinities te zien die horen bij de spelvorm. Bij “ Hoofdbeheer spelvormen” kan men deze default definities instellen per spelvorm.
  • U geeft de wedstrijd een naam.
  • U geeft de startdatum in. Als u de startdatum heeft ingevoerd gaat u met de “Tab”-toets naar het volgende veld. U ziet dan dat het systeem de overige datumvelden automatisch invult. Zie: “Hoofdbeheer Algemene Instellingen” voor de default datum en tijd instellingen.
  • Verder vult u alle velden in. Note: Bij de Criteriadag laat men de datum zoals door het systeem ingegeven onveranderd!
  • Indien alle waarden juist zijn ingevoerd moet u de wedstrijd nog opslaan