• In geval van een individuele wedstrijd kunnen inschrijvingen op twee manieren worden ingedeeld in flights: een groep inschrijvingen in een keer middels het selecteren van inschrijvingen en het klikken op de knop Selectie naar rechts, of enkele spelers middels het verslepen van individuele inschrijvingen (drag and drop).
  • In geval van een teamwedstrijd maakt u eerst teams aan en verdeelt u deze teams in flights.

Flight: nieuw wil zeggen dat er nieuwe flights worden aangemaakt

Teams per flight: Aantal spelers of teams per flight
 Interval: Het aantal minuten tussen de flights
 Starttijd: de tijd dat de eerste nieuwe flight moet starten
 Indeling: methode van automatisch indelen van de flights

Optie: carpool: rekening houden met spelers die samenwonen

Optie: vroeg/laat: rekening houden met voorkeur.