Als u op het "+persoon" icoontje klikt opent er een nieuw scherm waarin u het soort speler dat u in wilt schrijven kunt selecteren door middel van tabbladen.

Relatie inschrijven

Als u een relatie toe wilt voegen voert u de persoonscode en klikt op "relatie inschrijven".

Relatie inschrijven

Gastspeler inschrijven

Voer de gegevens van de gastspeler in en druk op “gastspeler toevoegen”. Bij het veld “Type” kan je aangeven of de gastspeler na de wedstrijd verwijderd moet worden of dat de gastspeler bewaard moet blijven.

Gastspeler inschrijven

Inschrijving kopiëren

Selecteer de wedstrijd waarvan de inschrijvingen gekopieerd moeten worden. Daarna kan er nog ingegeven worden welk gedeelte van de inschrijflijst gekopieerd moet worden. Als de inschrijflijst van een teamwedstrijd is kan aangeven worden of de teams in z’n geheel overgenomen moeten worden.

Inschrijving kopieren