• Selecteer de betreffende speler met behulp van het Pull Down menu.
  • Geef de juiste datum/tijd in en voer de baan in waarop de vreemde kaart gelopen is.
  • Bij een wedstrijd moet men ook nog het aantal CBA (Computed Buffer Adjustment) punten ingeven.
  • Klik op "kaart toevoegen".
  • Geef nu de score per hole in.
  • Geef de kaart de correcte status mee. Deze status zal default op OK staan.
  • De kaart is nu ingevoerd, maar moet nog verwerkt worden. Men kan meerdere kaarten invoeren en later alles in een keer verwerken, of men kan iedere kaart na invoer verwerken.
  • Selecteer de kaart of de kaarten en druk op de knop verwerken. De handicaps van de spelers wordt aangepast en de kaart krijgt een groen vinkje.

vreemde kaart.png