Met de groene pijltjes is de volgorde van de functies te bepalen. Met het "pen icoon" is de functie-naam te bewerken. Met het "prullenbakje" is de functie te verwijderen. Een functie die gebruikt wordt in een commissie kan niet worden verwijderd en geeft een "stopbord" weer.

Uiteraard is het ook mogelijk om functies toe te voegen door op de knop "toevoegen" te klikken, er verschijnt dan het volgende formulier:

Wanneer u een naam kiest en klikt op "opslaan" dan is er een nieuwe functie beschikbaar.