Ga naar Exporteren, Etiketten en

door stapsgewijs een aantal vragen te beantwoorden krijgt men een aparte lijst met NAW gegevens voor het maken van etiketten.

1. Selecteer een of meerdere lidsoorttype(n) of alle lidsoorttypen. Meerdere lidsoorttypen kan men selecteren door met CTRL-muisklik een lidsoort aan te wijzen (standaard windows).

2. Selecteer een of meerdere lidsoorten.

3. Selecteer hoofdlid of sublid of beide.

4. Geef een geboortedatum in als u mensen wilt selecteren die op, voor, of na deze datum zijn geboren.

5. Stel de handicap eis in.

6. Stel de examen eis in.

7. Vink de gegevens aan die men wil exporteren (default is aan te bevelen).

8. Selecteer hier het bezoek- of postadres en kies uit de selectieopbouw achternaam of postcode.

Maak de etiketten aan door de gegevens naar PDF te exporteren of exporteer de gegevens naar Excel om later via Word te gebruiken door te drukken op een van onderstaande mogelijkheden.

Als deze selectie aan uw wensen voldoet, kunt u hem opslaan onder een bepaalde naam: "opslaan nieuwe selectie".