Het kan verschillende oorzaken hebben dat een product niet geboekt wordt,
Als je op de knop "individueel relatie boeken" klikt dan wordt aangegeven waarom het product niet og nog niet geboekt hoeft te worden.

Het kan zijn dat:
- product dit jaar al een keer is geboekt.
- speler op dit moment  (in vergelijking met periodedatum) nog geen lid is.
- product ingangsdatum nog in de toekomst ligt (in vergelijking met periodedatum).
- product uitgangsdatum in het verleden ligt (in vergelijking met periodedatum).
- speler aan een lidsoort gekoppeld is dat niet gefactureerd mag worden.
- product alleen voor homecourse leden is en het lid heeft homecourse elders.
- het een eenmalige product is.
- het een termijnproduct is waarvan alle termijnen betaald zijn.

Meestal is de oorzaak hiervan dat ingangsdatum van het product of het lid na de periodedatum ligt. Alleen producten met een ingangsdatum die voor de periodedatum ligt worden meegenomen.