Met de financiële configuratie kan men algemene instellingen doorvoeren.

• Eerstvolgende factuurnummer: nummer eerstvolgende factuur.
  • Facturen samenvoegen: factuur voor familie samenvoegen j/n
  • Excel export: altijd een excel bestand maken bij factuur j/n
  • Lidsoort stop: n.v.t.
  • Lidsoort mutatie datum: datum lidsoort-leeftijdgrenzen check.
  • Een boekingsstring kan worden gepresenteerd tussen haakjes achter het product.
  • Producten ingangsdatum voor nieuwe leden: Een nieuw lid krijgt automatisch producten toegewezen. Stel speler wordt lid per 15-april dan kan je instellen of het product per 1-april ingaat of per 1-januari. Note: achteraf kan je de ingangsdatum nog altijd aanpassen.

• Factuurtoelichting: wordt gepresenteerd op factuur onder de te factureren producten.
  • Factuur toelichting positie: waar de toelichting moet komen te staan.
  • Betaaltermijn in dagen: aantal dagen waarbinnen de betaling moet plaatsvinden.
  • Envelop type: A5, A4 etc.
  • Toon debiteurnummer op factuur: Ja/nee
  • Factuurdatum: of de datum van vandaag, of de datum waarop de boekingsperiode staat.
  • Factuur E-mail Onderwerp: dient altijd ingevuld te zijn.
  • Template voor factuur Email: hiermee geeft je het email bericht aan waaraan de factuur gekoppeld is.

• Hier kunt u de teksten voor de diverse herinneringen formuleren. Als u vanuit betalingsbeheer de herinneringen verstuurd, worden die teksten voor de herinneringen hier opgehaald.

• Clieop instellingen: Op ja als u nu nog gebruik maakt van een ClieOp bestand. Nee, als u reeds werkt met SEPA bestanden.

* Sepa bestand aanmaken op nee als u nog gebruik maakt van een ClieOp bestand.