• In het lidsoorten & producten overzicht worden de lidsoorten getoond, die financieel actief zijn, samen met de op dat moment gekoppelde producten.

• Door te klikken op de naam van een lidsoort kunnen de producten aan de lidsoort gekoppeld worden of losgekoppeld worden (mits er nog geen boeking bestaat van deze koppeling, want dan dient u een uitgangsdatum in te stellen). Wat betreft het aanpassen van de koppeling kunt u alleen de ingang- en uitgangsdatum instellen voor de product/lidsoort koppeling. De waarden zelf dient u te wijzigen in de definitie van het product.

• Nieuwe producten toevoegen aan de lidsoort kunt u onderaan de pagina doen. Selecteer het product en druk op "product toevoegen".
  • Note: de producten die al toegevoegd zijn komen niet meer voor in de selectielijst van producten.