Als u in faciliteiten beheer naar faciliteiten gaat kunt u in het scherm wat dan verschijnt een faciliteit toevoegen. Druk op de knop “voeg faciliteit toe” om het invoer scherm van een faciliteit te krijgen. Voer de naam in, selecteer een product en druk op “opslaan”.

Na het definiëren van de faciliteit worden de waarden ingegeven. Voor de lockers zou dit betekenen dat iedere locker bijvoorbeeld een nummer krijgt. Men moet alle lockers ingeven ook al zijn niet alle lockers bezet. De bezetting van lockers wordt binnen “Relaties & faciliteiten” beheerd.