Om een selectie te maken drukt u op de knop “Enkele Boeking(en) Factureren”.

• Voordat u boekingen kunt selecteren dient u eerst 2 tot 4 letters van de persoonscode in te vullen, hierna krijgt u een overzicht van de boekingen die met deze zoekcode zijn gevonden.
  • Als u vervolgens op de boeking klikt wordt hij aan de te factureren lijst toegevoegd aan de rechterkant van het scherm.
  • Indien u de boekingen heeft gevonden die moeten worden gefactureerd, klikt u op de knop “Factureren”.

facturering enkele boeking.png